WebMoto.bg Промо пакети

Ако искаш значително да увеличиш посещенията на своята обява и да достигнеш до купувачите много по-бързо, възползвай се от промо опциите на WebMoto.bg!

TURBO

1.20 € 

 • 5 дни промо обява
 • 0 дни обновявяване
 • 0 дни заглавна страница

Bi-TURBO

1.4 €

 • 7 дни промо обява
 • 3 дни обновявяване
 • 0 дни заглавна страница

TWIN-TURBO

2.6 €

 • 14 дни промо обява
 • 7 дни обновявяване
 • 5 дни заглавна страница

Ако желаеш да разбереш как точно работят промо опциите, комбинирани в пакети за промотиране, можеш да се информираш по-долу. 

Подновяване на обявата

Обявите в WebMoto.bg се подреждат по реда на публикуване. Във времето, всяка обява се показва все по-надолу в резултатите при търсене, защото постоянно се публикуват нови обяви.

Щом подновиш обявата си, тя ще се появи отново най-отгоре в резултатите при търсене, като новодобавена.

В WebMoto.bg можеш или ръчно да подновиш обявата си, или да използваш промо пакет TwinTurbo или BiTurbo - с тях ти няма нужда да следиш и подновяваш ръчно обявата си, за да излиза най-отгоре, защото това става автоматично!

ТОП обява

ТОП обявите са специални позиции в отделна промо секция, която се намира най-отгоре в страницата веднага след търсене. 

За разлика от обикновеното подновяване, което помества обявата ти най-отгоре в списъка с обяви еднократно, ТОП обявите се показват най-отгоре в промо секцията за продължително време (3 дни при пакет за промотиране Turbo, 7 дни при TwinTurbo и 14 дни при BiTurbo)

Заглавна страница

Ако търсиш най-успешния начин да представиш своята обява и да стигнеш до най-много хора, промо опция Заглавна страница е точно за теб! Няма по-добър начин да ускориш продажбата, от това да покажеш обявата си на началната страница на сайта и на приложението на WebMoto.bg. 

Всички обяви с активен BiTurbo промо пакет получават промо опция Заглавна страница на WebMoto.bg, обявата ще бъде видяна до десет пъти повече.

 

Промо опции

ТОП ОБЯВА

1.5 €

 • топ (VIP) обява
ТОП обявите са специални позиции в отделна промо секция, която се намира най-отгоре в страницата веднага след търсене. За разлика от обикновеното подновяване, което помества обявата ти най-отгоре в списъка с обяви еднократно, ТОП обявите се показват най-отгоре в промо секцията. При тази опция може да изберете времето за активност - 7 или 14 дена.

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

2 €

 • Показване на обявата на челната страница
Ако търсиш най-успешния начин да представиш своята обява и да стигнеш до най-много хора, промо опция Заглавна страница е точно за теб! Няма по-добър начин да ускориш продажбата, от това да покажеш обявата си на началната страница на сайта и на приложението на WebMoto.bg. При тази опция може да изберете времето за активност - 7 или 14 дена.

ОБНОВЯВАНЕ

1.2 €

 • обновяване на обява
Обявите в WebMoto.bg се подреждат по реда на публикуване. Във времето, всяка обява се показва все по-надолу в резултатите при търсене, защото постоянно се публикуват нови обяви.
Щом подновиш обявата си, тя ще се появи отново най-отгоре в резултатите при търсене, като новодобавена. При тази опция може да изберете времето за активност - 7 или 14 дена.

КАТЕГОРИИ